Bisons avasi kautensa voittamalla vieraskentällä sunnuntaina Seagullsin 82-70. Bisonsin Tuukka Kotti oli avausottelun antiin suhteellisen tyytyväinen.

Ottelu oli osa Seagullsin Super Sunnuntai -tapahtumaa ja Helsingin jäähallin lehtereillä oli yli 3000 katsojaa. Tapahtuma oli kokonaisuudessaan erittäin viihdyttävä, ja juuri sitä mitä koripallo Susijengin lisäksi on kaivannut, eli yhteistä hauskanpitoa.

Itse päätapahtumassa Bisons hyydytti Seagullsin kovalla puolustuksellaan. Bisons pystyi pakottamaan Seagullsin menetyksiin ja sitä kautta Biisonit pääsivät jyräämään nopeilla koreilla. Loimaalaiset olivat joka osa-alueella Seagullsia edellä ja kuittasivat lopuksi rutiinivoiton, vaikka ottelun lopussa Lokit saivat hurlumhei-fiiliksen päälle ja alkoivat upottaa heittonsa sisään.

Kotti urakoi ottelussa seitsemän pistettä ja pystyi pimentämään Seagullsin sentteri Michael Myersin.

– Hyvä fiilis, paikat kunnossa. Myers oli iso kaveri, mutta ei ollut tänään ihmeellinen. Huomasi, ettei hän ollut vielä ihan mukana pelissä, Kotti totesi SuomiKoris-sivustolle ottelun jälkeen.

Bisonsin avausottelua Kotti piti hyvänä. Joukkueessa nähdään vielä yksi muutos, kun pirteästi sunnuntaina esiintynyt Mario Edwards jättää joukkueen ja hänen tilalleen tulee Paul Hill.

– Joukkuepeli on aika hyvin uomissaan. Tosin pointin vaihto tuo muutoksia. Hyvin mielin keskiviikon Himki-peliin, Kotti loi katseen jo VTB-liigan avausotteluun Petteri Koposen Himkiä vastaan.

Santtu Salmela