Tampereen Pyrintö avaa kotikautensa keskiviikkona, kun vastaan asettuu hallitseva Suomen mestari Kataja Basket.

– Odotettu ja aika kutinaa herättävä kotiavaus edessä. Illan kruunuksi vastaan vielä asettuu hallitseva mestari. Mahtava mahdollisuus siis pyyhkäistä koripallokausi Pyynikillä toden teolla käyntiin, Pyrinnön päävalmentaja Ilkka Palviaisen toteaa seuransa verkkosivuilla.

Palviainen muistuttaa, että Kataja on uusiutunut reilusti, mutta tunnistettavia elementtejä edellisen kauden pelaamisesta on kuitenkin havaittavissa.

Teemu Rannikko on edelleenkin se pelaaja Katajassa, jonka osaamisesta kanssapelaajat nauttivat upeiden syöttöjen muodossa. Joukkue on äärimmäisen vaarallinen löytäessään yhteisen sävelen kentällä. Meidän tehtävämme on pitää huolta, että tuota yhteistä säveltä pääsee syntymään mahdollisimman vähän, Palviainen sanoo.

– Pääpaino tässä vaiheessa on tietysti kuitenkin omassa pelaamisessamme. Sarja-avauksestamme olemme analysoineet heikkoja kohtiamme ja pyrkineet parantamaan tiettyjä asioita pelillisesti molemmista kenttäpäädyistä. Puolustuksellisesti meidän tulee olla aktiivisempia sekä aloitteentekevämpiä. Vastaavasti hyökkäyspelaamisen jouhevoittamiseen ja roolittamiseen pitää myös pystyä paremmin, Pyrinnön valmentaja painottaa.