Korisliiga jatkuu keskiviikkona neljällä ottelulla.

Kotkassa tappiolla kautensa aloittaneet KTP ja Vilpas iskevät yhteen ja niin ikään Karhu ja Seagulls hakevat kauden avausvoittoaan, kun joukkueet kohtaavat Kauhajoella.

Vahvasti kautensa startanneet Kouvot ja Kobrat kohtaavat Kouvolassa ja neljännessä kamppailussa Pyrintö mittaa taitonsa mestari-Katajaa vastaan.

Pyrintö aloitti kautensa kaatamalla vieraissa Vilppaan ja hakee nyt toista peräkkäistä voittoaan. Kataja sen sijaan menetti Kouvoja vastaan 21 pisteen johtoaseman ja hävisi kouvolalaisille. Pyrinnön päävalmentaja Ilkka Palviainen odottaakin nälkäistä vastustaa.

– Kataja on varmasti ärsytetty tällä hetkellä. He pelasivat ajoittain loistavaa joukkuepeliä, mutta siinä oli tähän ajankohtaan nähden myös tyypillistä ailahtelevaisuutta. Emme kuitenkaan kiinnitä liikaa heidän peliinsä huomiota, vaan keskitymme oman pelimme kehittämiseen, Palviainen toteaa SuomiKoris-sivuston haastattelussa.

Vaikka Palviainen korostaa omaa pelaamista, nousee Katajasta puhuttaessa aina yksi nimi ylitse muiden.

– Vaikka joukkueessa on ollut vaihtelua, niin yksi iso asia on Teemu Rannikko. Hän on joukkueen primusmoottori ja hänen luovuutensa ja palloskriinipelaamisensa pitää saada pois. Ensimmäisestä pelistä oli selvästi nähtävissä jotain minkä pystymme kääntämään eduksemme.

Pyrintö aloitti kautensa hyvällä voitolla Salossa, mutta Palviainen näkee vielä kehityskohteita.

– Puolen kentän hyökkäyspeliä on saatava produktiivisemmaksi ja lisäksi hieman enemmän malttia korintekotilanteisiin ja palloa liikkeelle, Palviainen toteaa.

Kaikki ottelut alkavat kello 18.30.

Salttu Forsström