Vilpas katkaisi 16 ottelua kestäneen vieraskirouksen Karhuvuoressa

Korisliigan keskiviikon kierroksen yllätyksestä vastasi Salon Vilpas, joka kaatoi Kotkassa kevään pronssijoukkueen KTP:n 97-85 (49-45). Voitto oli vierailijoiden ensimmäinen Karhuvuoressa sitten maaliskuun 2002.

Ennen tätä päivää oli Vilppaan vierastappioiden putki KTP:ta vastaan oli kasvanut jo 16:n ottelun mittaiseksi.

Vilpas johti peliä toisen neljänneksen alusta lähtien. KTP käväisi edellä kolmannella jaksolla, mutta jakson lopulla vierasjohto kasvoi jo 14 pisteeseen. Vilppaan tehokkaimpana esiintyi keskiviikkona kotijoukkueen puolustusta jatkuvalla syötöllä terrorisoinut, peräti 16 vapaaheittoa ottelussa pussittanut Doug Wiggins (32/7/7 syöttöä, 1p: 16/17).

Vakuuttavaa jälkeä tekivät myös monipuolinen ison pään pelajaa Austin Dufault (25), sekä takamies-laituri Darryl Partin (18/9).

Kotiyleisölle iloon aihetta antoivat vahvasti esiintyneet Vi(21/8 syöttöä) ja Samuel Haanpää (17/4 levypalloa).

Lähde: Korisliiga.fi