Korisliigassa alkaa kolmas kierros ja viikonloppuna pelataan kolme ottelua. Lauantaina pelataan Lapualle ja sunnuntaina Joensuussa ja Nokialla.

Viikonloppu käynnistyy lauantaina, kun Kobrat isännöi Pyrintöä. Molemmilla on allaan voitto avauspelistä, mutta tappiot toisen kierroksen otteluistaan.

Sunnuntaina sarjanousija BC Nokia pelaa toisen ottelunsa. Ensimmäisessä se voitti hienosti KTP:n ja nyt sen kotikentälle asettuu vastaan Vilpas, joka avasi voittotilinsä KTP:n kustannuksella keskiviikkona. Sunnuntain toisessa ottelussa nähdään huippupeli, kun hallitseva mestari Kataja saa vieraakseen KTP:n. Katajalla on saldona voitto ja tappio, kun taas kotkalaiset ovat hävinneet molemmat ottelunsa.

Kataja oli lähellä kotivoittoa jo ensimmäisessä ottelussaan, mutta hyvät 25 minuuttia eivät riittäneet Kouvoja vastaan, vaan Kouvot nousi lopussa ohi. Toisessa ottelussa Kataja kuittasi kuitenkin voiton Pyrinnöstä Tampereella.

– Voisi sanoa, että tämä on aika normaali kauden alku. Olisin huolestunut jos ei olisi vähän vaihtelua pelissä. Maanantain kotiavauksemme harmittavasti hävisimme, mutta pelasimme siinä 25 minuuttia erittäin hyvin. Keskiviikkona meillä oli sitten erittäin tasapainoinen vieraspeli Tampereella. Saimme luotua johdon ja turvattua sen. Palaset näyttävät tällä hetkellä hyviltä, Katajan päävalmentaja Jukka Toijala pohtii SuomiKoris-sivustolle.

KTP hävisi avausottelussaan BC Nokialle ja keskiviikkona Vilpas oli liian kova pala purtavaksi. Toijalalla on kuitenkin hyvin tiedossa vastustajan vaarallisuus ja Kataja-luotsi odottaa viihdyttävää ottelua.

– Varmasti vastaan tulee ärsyyntynyt joukkue. Heilläkin odotukset ovat olleet varmasti ihan muuta kuin miten kausi on alkanut. Tiedostamme kuitenkin heidän potentiaalinsa. Heillä on kokoa ja hyviä hyökkäyspään pelaajia. Varmasti jälleen hyvä ja kiihkeä ottelu tulossa, kuten aina Katajan ja KTP:n välillä. Varmasti yleisölle paljon nähtävää ja koettavaa, Toijala päättää.

Tulevat ottelut:
La 10.10. 17.00 Kobrat-Pyrintö
Su 11.10. 18.30 Kataja-KTP
Su 11.10. 18.30 BC Nokia-Vilpas

Salttu Forsström