Loimaa Bisons otti lauantai-illan ainoassa Korisliigan ottelussa voiton Tampereen Pyrinnöstä lukemin 75-71.

Ottelun alku oli Biisonien juhlaa. Avausneljänneksen jälkeen kotijoukkue johti peliä 22-13. Toisella jaksolla Pyrintö ryhdistäytyi toden teolla, ja puoliajalla joukkue johti kamppailua 37-39.

Kolmas erä oli huipputasainen. Pyrintö johti peliä päätösneljännekseen lähdettäessä 55-59.

Viimeisessä erässä Bisons oli vahvempi 20-12 ja vei koko pelin nimiinsä 75-71. Lopussa loimaalaiset saivat useita vapaaheittoja, joista eroa saatiin kurottua.

Bisonsin paras pistemies oli Paul Hill Jr., joka heitti 15 pistettä, kahmi neljä levypalloa ja antoi kolme syöttöä. Myös Ilari Seppälä (13), Martin Zeno (12) sekä Tuukka Kotti (11) ylsivät yli kymmenen pisteen tehoille. Pyrinnön tehokkain oli Akeem Wright 16 pisteellä, seitsemällä levypallolla ja kahdella syötöllä. Myös Antero Lehto heitti 16 pistettä, Damon Williams puolestaan 14.

Voitto oli Bisonsille neljäs peräkkäinen Pyrinnöstä. Loimaalaisseura on yhdeksän pelatun ottelun jälkeen toisena sarjassa heti Kouvojen jälkeen. Tasapisteissä Biisonien kanssa on kaksi peliä enemmän pelannut Seagulls. Pyrintö on sarjassa neljäntenä 12 pisteellä.