Bisons kohtaa Kauhajoen Karhun ensimmäistä kertaa tällä kaudella keskiviikkona. Vierasmatsi alkaa Kauhajoen liikuntahallissa klo 18.30.

Karhu on aina vaikea voitettava kotonaan. Tällä kaudella kauhajokisten ylpeys on esiintynyt jokseenkin ailahtelevasti. Se on pelannut 10 ottelua tasan 50 prosentin voitto-osuudella. Yhtenä iltana se on hävinnyt Vilppaalle pisteellä ja toisena se on kaatanut sarjakärjen Kouvot viidellä. Mielenkiintoista on, että kumpikin sekä Bisons että Karhu ovat kärsineet viimeisen tappionsa Seagullsille. Fakta tosin kertoo ehkä enemmän Seagullsin kunnosta kuin kummastakaan vastuksesta.

Levypallokamppailuista on tulossa varmasti mielenkiintoisia, sillä Karhu on yksi niistä harvoista joukkueista, joiden levypallotilasto on Bisonsiakin huonompi (36,5 vs. 39,2 per peli). Biisonit on ollut Karhua etevämpi sekä hyökkäys- että puolustuslevypalloissa

Bisons tulee otteluun takataskussaan kova voitto VEF Riikasta. Tiheä ottelutahti vain aiheuttaa hankaluuksia, sillä loimaalaisilla on vain tiistai aikaa valmistautua peliin.

– Se on meille normaalia, päävalmentaja Greg Gibson totesi loimaalaisten sivuilla.

Biisonit lähtee otteluun kymmenellä miehellä. Ronnie Clark lähtee matkaan, mutta hänen pelaamisensa päätetään vasta paikanpäällä. Tällä kertaa junioreista ei saada apuja, sillä FoKoPolla on samaan aikaan Uudessakaupungissa 1. divisioonaottelu. Karhulla on pelissä täysi rosteri, mutta Aleksi Akpasolle on lätkäisty GTD-leima. Bisons tarvitsee jälleen koko joukkueensa apua, jotta pisteet irtoaisivat.

– Laskemme paljon penkkimme varaan, jotta saamme kipeästi kaipaamaamme energiaa, Gibson mietti.