Kouvot (8/2) jatkaa marraskuun vieraskiertuettaan jälleen keskiviikkona kun se matkustaa Helsinkiin Seagullsin (7/4) vieraaksi. Joukkueet eivät ole vielä kohdanneet toisiaan Korisliigassa, mutta harjoituskaudella käyty ottelu päättyi tasalukemiin. Molemmat joukkueet ovat tuosta kohtaamisesta uudistuneet ja peli on kehittynyt jättiaskelin.

Keskiviikon ottelusta voidaan hyvällä syyllä puhua Korisliigan tämän hetken kärkiottelusta, sillä joukkueet miehittävät sarjataulukon kaksi kärkipaikkaa.

– Seagulls pelaa intensiivistä ja voittavaa korista juuri nyt. Jotain tällaista heiltä odotettiin jo kauden alusta. Leveä rosteri, jossa tähtien ja roolipelaajien suhde on hyvä. Helsinki on saanut arvoisensa joukkueen! Taktiikoista on turha spekuloida. Näyttää siltä, että rosterimme kaventuu jälleen yhdellä pelaajalla. Tilanne on sietämätön ja hyvin alkanut kautemme on koetuksella. Saarijärvi on sivussa vielä 3 viikkoa. Shiloh kävi tiistaina magneettikuvassa, Kouvojen pääkäskijä Jyri Lehtonen toteaa kouvolalaisten sivuilla.