Tampereen Pyrintö kärsi kotitappion Lapuan Kobrille kotikentällään 77–83 (43-37).

Kobrien paikkapuolustus sekoitti Pyrinnön hyökkäyspelin heti alussa, mutta hiljalleen tamperelaiset heräsivät ja kampesivat itsensä takaisin peliin lyhyen alkukankeuden jälkeen. Toinen neljännes oli jo täysin Pyrinnön, kun Pyrintö pääsi juoksemaan ja lopulta Joonas Cavén heitti puolesta kentästä tauolle numerot 43-37.

Kolmannella neljänneksellä Pyrinnölle oli ottelun avaimet käsissään ja mahdollisuudet ratkaista, mutta Kobrat pysyivät sinnikkäästi pelissä mukana. Päätösneljänneksellä, minuutti ennen loppusummeria, Damon Williams heitti vapaaheitoillaan Pyrinnön 77-76-johtoon, mutta ensin Damen Bell-Holter rynni kaksi pistettä, minkä jälkeen Darien Brothers upotti kovalla hyppyheitolla Kobrat 77-80-johtoon 21 sekuntia ennen loppua.

Pyrinnön tasoitusyritys meni kuitenkin harakoille ja Kobrat pääsivät viimeistelemään lopputuloksen vapaaheittoviivalta.

– Onnittelut Kobrille, Coach Crayton teki erittäin hyvää työtä breikin aikana. Kobrat pelasi fiksusti vieraskentällä ja pakotti tempon alas. Omaan piikkiini otan sen, että me emme olleet valmiita pelaamaan paikkahyökkäystä vastaan pelin alussa ja sitä kautta annoin meidän puolustuksen passivoitua liian helposti. Emme ansainneet tänään voittoa. Lopullisen fokuksen puute näkyi pikkuvirheinä, jotka kostautuivat, Pyrinnön päävalmentaja Ilkka Palviainen harmitteli Pyrinnön sivuilla.