Keskiviikon FIBA Europe Cupissa voittokantaan palannut KTP-Basket pyrkii toistamaan tempun myös Korisliigassa, kun se matkustaa perjantaina Lapualle Kobrien vieraaksi.

Tehtävästä ei ole luvassa helppo, sillä myös käärmelauma palasi kahden tappion jälkeen voittojen tielle keskiviikkona ja lokakuinen tappio edellisestä kohtaamisesta on KTP:llä vielä varmasti muistissa.

KTP matkustaa otteluun vain kahdeksalla miehellä. Olettaen, että aloitus on sama kuin keskiviikkona (Autrey-Pounds-Samuel Haanpää-Herrera-Devonne Giles), löytyy penkiltä apuja vain kolmen, joskin pätevän, pelaajan verran. Tässä tapauksessa kolmikko on Joonas Lehtoranta-Miki Kuusisto-Mikael Aalto.

Markus Molenius jatkaa edelleen sairasosastolla, mutta paluun kentille on määrä tapahtua lähiaikoina. Sefton Barrettin tilanne on sen sijaan vaikeampi. Sairausloman pituuden tarkentuessa tarkentuu myös kanadalaisen jatko KTP:ssa. Koeajalla ollut Parrish Brown ei jatka KTP-paidassa.

– Lapua on erittäin hankala paikka pelata, varsinkin jos päästämme kotijoukkueen pelaamaan vahvuuksillaan. Meidän tulee saada ote puolustuspäässä kuntoon ja olla hyviä levypalloissa molemmissa päissä kenttää. Tiistain europeli antoi osviittaa oikeasta suunnasta ja tavoitteemme on ottaa seuraava askel huomenna Lapualla, KTP:n päävalmentaja Anton Mirolybov toteaa seuran sivuilla.