Bisons isännöi lauantaina Korisliigan kärkikamppailussa Kouvoja. Tiukassa otteluruuhkassa oleva Bisons on kuitenkin tällä kaudella säästynyt hyvin loukkaantumisilta ja päävalmentaja Greg Gibson katsookin luottavaisena kohti ottelua.

Bisons ahkeroi VTB-liigaa ja Korisliigaa ja kuormitus pelaajia kohtaan on kova. Viime kaudella Bisons kärsi useista loukkaantumisista, mutta Gibsonin mukaan tämä kausi on ollut viimevuotista helpompi.

– Aivan selkeästi. Aikatauluihin on nyt totuttu paremmin ja lennot ja muut ovat paremmin tiedossa. Meillä ei ole myöskään ollut sellaisia 10-11 päivän vierasmatkoja tällä kaudella. Lisäksi olemme säilyneet suhteellisen terveinä ja se tietenkin helpottaa, Gibson miettii SuomiKoris-sivustolle.

Aivan vapaana loukkaantumisista Bisons ei ole kuitenkaan saanut olla, sillä takamies Mikko Koivisto on ollut pari viikkoa sivussa. Hänen pelaamisensa on kuitenkin mahdollista jo lauantaina.

– Mikko on lähellä ja hän oli jo viime ottelussa game time decision. Ronnie Clark on niin ikään lauantaina game time decision. Molemmat ovat kuitenkin harjoitelleet normaalisti ja ovat menossa oikeaan suuntaan. On mahdollista, että molemmat pelaavat lauantaina, paljastaa Gibson.

Salttu Forsström