Biisonien pelit jatkuvat keskiviikkona kotiottelulla. Vilpas asettuu vastaan kolmatta kertaa tällä kaudella.

Historian valossa kohtaamiset ovat olleet melko yksipuolisia – 21 ottelusta Vilpas on voittanut vain kaksi. Merkittävää on, että toinen noista voitoista tuli joukkueiden edellisestä kohtaamisesta joulukuussa.

Vilpas pyristelee tällä hetkellä neljän ottelun tappiokierteessä. Joukkueen viimeisin voitto on lähes kuukauden takaa. Tuolloin voitto oli sitäkin makeampi, sillä Vilpas rökitti Kouvot 81–73. Vilppaan sarjasijoitus on tällä hetkellä kahdeksas. Itse asiassa salolaiset ovat tasapisteissä seitsemäntenä majailevan BC Nokian kanssa. Pudotuspeliviivan alapuolella vaaniva Kobrat väijyy vain yhden voiton päässä kaksikosta. Vilppaalla on siis paljon pelissä.

Biisonien kannalta voitto olisi myös tervetullut. Se nostaisi loimaalaiset Karhun ohi sarjan kakkospallille. Lisäksi positiivisia uutisia kaivataan kipeästi.

Viime aikoina on uutisoitu Bisonsin haasteista pelikenttien ulkopuolella. Nyt jos koskaan joukkue tarvitsee yhteisön tukea, että vaikeista ajoista selvitään.

– Hienot fanimme ansaitsevat nähdä meidät parhaimmillamme. On aika pelata niin kovaa kuin pystymme ja tehdä parhaamme kentällä, päävalmentaja Greg Gibson totesi Bisonsin sivuilla.