Kobrilla on edessään toinen peräkkäinen vieraspeli ja vastassa BC Nokia.

Joukkueet ovat kauden aikana kohdanneet kaksi kertaa ja molemmat ovat hakeneet vierasvoiton. Ensimmäinen ottelu Nokialla päättyi Kobrien vierasvoittoon numeroin 66-60. Lapualla pelatun ottelun vei Nokia luvuin 105-93.

Nokia on sarjassa juuri Kobrien edellä jaetulla seitsemännellä sijalla ja sillä on yksi voitto enemmän. Nokia on viidestä viimeisestään ottanut yhden voiton, jonka se otti edellisessä kotiottelussaan Vilppaasta. Sen jälkeen Nokialla olikin neljän ottelun vieraspeliputki, joista ei voittoa herunut vaikkakin mm. sarjajohtaja Kataja joutui kotonaan ahtaalle ja voitti vain yhdellä pisteellä.

Nokian joukkueeseen on tiettävästi tapahtunut hieman muutoksia ja Vincent Simpson (13,7/3/4,6syöttöä) on jo siirtynyt muihin maisemiin. Korvaaja on ilmeisesti hankittu, mutta hänen pelaamisestaan ottelussa ei ole tarkempaa tietoa.

Kobrat sai alle yhden ottelun uudella kokoonpanolla ja nyt on sitten päästy muutaman kerran jo harjoittelemaankin. Kobrat on viidestä viimeisestä ottelustaan voittanut kaksi ottelua, jotka molemmat kotikentällä. Viimeinen vierasvoitto kairattiin Vilppaasta joulukuun alussa, joten nyt olisi jo aika päästä taas vierasvoiton makuun.

-Nokian joukkueesta löytyy paljon kokemusta ja taitoa. Molemmat joukkueet ovat hakeneet vierasvoitot aikaisemmista kohtaamisista. Nokiaa vastaan meidän on pärjättävä levypallopelissä ja jos onnistumme siinä pystymme myös kontrolloimaan ottelun tempoa. Nokian takamiesosastolla on tapahtunut vaihdoksia, joten vastaantuleva joukkue on vielä arvoitus. Me saimme uudella kokoonpanolla yhden ottelun alle ja pääsemme edes muutaman kerran harjoittelemaan, niin se varmasti auttaa joukkuepelaamisen suhteen, Kobrien päävalmentaja Derrick Crayton pohtii seuran sivuilla.