Bisons nappasi henkisesti tärkeän voiton keskiviikkona noustuaan takaa-ajoasemasta voittoon Vilpasta vastaan. Loimaalaisten päähuolenaiheena on kuitenkin tällä hetkellä seuran taloudellinen tilanne.

Vilpas johti halki ottelun. Suurimmillaan ero oli peräti 15 pisteessä. Bisons onnistui lopulta vääntäytymään mukaan voittotaisteluun.

– Vilpas kontrolloi tempoa 35 minuuttia. He pakottivat meidät ottamaan huonoja ratkaisuja. Viimeisellä viidellä minuutilla tilankäyttömme oli hyvää, Bisonsin päävalmentaja Greg Gibson analysoi seuran sivuilla.

Synkät taloudelliset uhkakuvat Bisonsin yllä vaikuttivat joukkueen mielialaan, se myös myönnettiin.

– Totta kai se huolettaa, mutta meidän pitää vain tehdä, mitä pystymme – kentällä, Martin Zeno totesi.

– Eilen (tiistaina) meillä oli aivan uskomattoman hyvät harjoitukset, vaikka mediaa ja muita häiriötekijöitä olikin paikalla. Tänään aamulla oli hieman erilaiset tunnelmat, kun pelaajat olivat ehtineet seurata sosiaalista mediaa ym. Jokainen pelaajamme on kuitenkin kiistämätön ammattilainen. Kasaamme Damionin kanssa joukkueen aina hyvien luonteiden perusteella. Tällainen tilanne ei tietenkään ole mielessä, kun kokoamme joukkuetta, mutta sanonpa vain, että hyvät luonteet auttavat näissä tilanteissa, Gibson tokaisi.

Gibson piti lopuksi liikuttavan puheen.

– Olen ollut täällä jokaisena päivänä Bisonsin olemassaolon ajan. Olen ollut paikalla jokaisessa ottelussa ja harjoituksessa. Rakastan jokaista joukkueemme jäsentä ja faniamme. Vilppaan fanit ovat viime aikoina piristyneet, mutta loimaalaiset ovat pitäneet tasonsa vuosia, joten he ovat sarjan parhaat fanit. Tämä kaupunki tarvitsee Bisonsia eikä kukaan pelaajistamme halua lähteä täältä. Pelaajilla oli tapaaminen ja he yrittävät löytää yhteistä ratkaisua tähän tilanteeseen. Seuraavat 48–72 tuntia ovat varmasti aika ratkaisevia. Minä, ja Damion, olemme täällä, tapahtui mitä tahansa, Gibson totesi.