Tampereen Pyrintö ei pystynyt katkaisemaan välieräsarjaa Töölön Kisahallissa Helsinki Seagullsia vastaan. Kotijoukkue vei jatkoajalle venyneen ottelun 71-69 (58-58, 22-31) ja tasoitti sarjan tilanteeseen 3-3. Pyrintö ja Seagulls ratkaisevat kumpi etenee Korisliigan finaaliin torstaina, kun Pyynikillä nähdään Korisliigan historian ensimmäinen Game 7.

Molemmat valmentajat näkivät ottelun jälkeen ottelun varsin samalta kantilta.

Tasainen matsi, olisi voinut mennä kumpaan suuntaan tahansa. Meillä oli mahdollisuus voittaa, saatiin peliajan viimeinen hyökkäys, ei vaan saatu palloa ilmaan. Tultiin hyvin peliin, liikuteltiin palloa ja pelattiin hyvin yhdessä. Ottelun tuomarilinja vaihtui radikaalisti ottelun aikana eikä osattu reagoida siihen oikein, Pyrinnön päävalmentaja Ilkka Palviainen pohti pelin jälkeen tamperelaisten sivujen mukaan.

Seagulls-käskijä Mikko Larkas oli Palviaisen kanssa pitkälti samoilla linjoilla.

– Tänään olisi voinut kumpi tahansa joukkue voittaa, mutta mun mielestä ansaittiin kuitenkin voitto. Aina kun pilli soi ei oikein tiedetty mihin suuntaan jatketaan. Nyt mennään game seveniin ja sitten katsotaan kuka on kuka. Meidän on pystyttävä pelaamaan sarjan paras peli siellä. Saatiin yksi ottelupallo tapettua, nyt lähdetään tappamaan toista. Sarja saa arvoisensa päätöksen, molemmat joukkueet ovat ansainneet seitsemännen pelin.