Kouvolan Kouvot rikkoi Nokian Palloiluhallin pudotuspelien aikaisen kotitaian puolustamalla BC Nokian kumoon 68-93 (35-50). Kouvot eteni otteluvoitoin 3-2 Korisliigan finaaleihin, kun taas BC Nokia pelaa pronssista joko Tampereen Pyrintöä tai Helsinki Seagullsia vastaan vieraissa tiistaina 3.5.

Nokia haluaa kiittää kotiyleisöään hienosta kaudesta ja toivoo, että mahdollisimman moni faneista pääsee paikalle kannustamaan Näädät pronssille vieraissa.

– Onnittelut Jyrille ja kouvolalaisille finaalipaikasta. Sarja oli hieno. Tunnelma jokaisessa pelissä oli uskomaton. Meiltä loppui tänään bensa. Jäimme kyydistä heti alussa ja emme pystyneet enää palautumaan siitä. Kouvot rankaisivat meitä jokaisesta huonosta suorituksestamme. Kärsimme hätää Kouvojen todella aggressiivisen puolustuksen alla, emmekä löytäneet aseita sen läpi pääsemiseen. Nyt meidän pitää löytää energiat ja halu pronssipeliin. Pronssipelin voitto on iso asia nousijajoukkueelle ja koko seuralle. Sitä lähdemme tavoittelemaan. Ei ole väliä tuleeko vastaan Pyrintö taikka Seagulls. Haluamme päättää kautemme voittoon, BC Nokian päävalmentaja Oliver Vidin kommentoi nokialaisten sivuilla.