Roope Ahosen Kolossos Rodoun kausi päättyi tappioon Kreikan pääsarjan pudotuspeleissä, kun legendaarinen Panathinaikos eteni välieriin otteluvoitoin 2-0. Ensimmäisessä pudotuspeliottelussa Panathinaikos oli ylivoimainen, mutta toisessa ottelussa kotijoukkue Kolossos pisti jättiseuran tiukoille häviten 71-80 (37-46).

Ensimmäinen puolivälieräsarjan ottelu oli Panathinaikosin näytös, jossa vihreistä peliasuistaan tunnettu kotijoukkue ratkaisi pelin käytännössä jo ensimmäisellä neljänneksellä. Panathinaikos keräsi kymmeneen minuuttiin 20 pisteen johdon ja jylläsi 91-36 (49-31) -kotivoittoon.

Ahonen nakutti ensimmäisessä ottelussa 8 pistettä ja jakoi yhden syötön.

Keskiviikkona pelatussa toisessa ottelussa kotijoukkue Kolossos otti ensimmäisellä neljänneksellä ohjat käsiinsä numeroin 20-19, mutta toiselle neljännekselle meritoitunut 34 Kreikan mestaruutta historiansa aikana voittanut Panathinaikos heräsi. Puoliajalle mennessä Panathinaikos oli kerännyt 9 pisteen johdon, jonka se kykeni pitämään loppusummeriin asti.

Ahonen kuului joukkueensa kolmen tehokkaimman joukkoon 12 pisteellä ja 5 levypallolla.