Karhu on solminut vuoden jatkosopimuksen Juho Lehtorannan kanssa.

Pian 27 vuotta täyttävä Lehtoranta aloittaa syksyllä kolmannen kauden Karhun peliasussa. Ennen Karhua Lehtoranta on pelannut Korisliigaa kasvattajaseura KTP:ssä ja Joensuun Katajassa. 195 senttinen laituri pelasi viime kaudella erinomaisen kauden. Peliminuutteja tuli miltei 25 minuuttia peliä kohden ja pisteitä syntyi 6,5 ottelua kohden, levypalloja näppeihin tarttui 3,5 per ottelu. Lehtoranta on erinomainen heittäjä, sillä kolmoset upposivat 38,3 prosentin tarkkuudella.

– Jatkosopimus syntyi aika helposti, sillä viime kaudella pelit loppuivat äkisti kesken. Tuntuu, että projekti loppui kesken ja haluan olla mukana viemässä sitä maaliin asti. Joukkueen ympärillä on mukavaa porukkaa, enkä ole missään nähnyt näin kannustavaa kotiyleisöä, kuin meillä on. Kotiyleisön huomasi kaudellakin, sillä vaikka vieraissa oli vaikeaa, niin olimme kotisalissa eriomaisia. Täällä se kotiyleisö on todellakin se kuuluisa kuudes pelaaja, Lehtorantaa antaa kiitosta kotifaneille Karhun sivuilla.

– Jälleen tärkeä palanen ensi kauden joukkueen kokoonpanoon. Hienoa, että tuttu pelaaja jatkaa vielä Kauhajoella. Juho tuo osaamista ja ennen kaikkea tasalaatuisuutta molempiin kenttäpäihin. Hänen hyökkäyksellisen roolin kasvattaminen on yksi ensi kauden iso asia Juhon kohdalla. Odotankin siinä asiassa hyppäystä seuraavalle tasolle, Karhun valmentaja Sami Toiviainen toteaa.

Karhulla on nyt allekirjoitettuna kaksi pelaajasopimusta ensi kaudelle. Bojan Sarcevic ja Juho Lehtoranta nähdään oranssipaidoissa. Karhu jatkaa koko ajan pelaajaneuvotteluja ja tuloksista tiedotetaan heti, kun nimiä saadaan paperiin. Myös omien kasvattien kanssa käydään keskustelua Sami Toiviaisen johdolla ja jenkkejä kartoitetaan koko ajan.