Sasu Salinin edustama CB Gran Canaria taipui Espanjan ACB-liigan runkosarjan viimeisessä ottelussa vieraskentällä Joventut Badalonalle 96-76 (46-44). Gran Canaria sijoittui lopulta runkosarjan viidenneksi ja saa puolivälierissä vastaansa Laboral Kutxa Baskonian.

Gran Canaria haastoi Joventutin tasaväkiseen peliin sunnuntain ottelun avauspuoliskolla, mutta Demond Malletin (23/2), Sergi Vidalin (22/8/5 syöttöä/3 riistoa) ja Brandon Paulin (17/2) tahdittama badalonalaisjoukkue kiskaisi kolmannen jakson 35-19 ja juoksi kahdenkymmenen pisteen voittoon.

Sasu Salin kirjautti 24 peliminuutissa kanarialaisille viisi pistettä, yhden syötön ja yhden riiston.

Gran Canaria sijoittui ACB-liigan runkosarjan viidenneksi voitettuaan 34 ottelustaan 21. Runkosarjavoiton vei FC Barcelona (29 voittoa/5 tappiota), joka päätyi tasapisteisiin Real Madridin (29/5) kanssa. Valencia (28/6) hengittää niskaan kolmannelta sijalta. Runkosarjasijoitus toi Gran Canarian puolivälierävastustajaksi neljänneksi sijoittuneen Laboral Kutxan.

Sasu Salinin ensimmäinen täysi runkosarjakausi Espanjassa oli tuloksellinen. ”Francotirador” uurasti 33 ottelussa 23 minuutin ottelukohtaisella peliajalla 8,8 pistettä ja 2,2 levypalloa ottelua kohden. Salinin kahden pisteen heitoista upposi 40%, kolmosista 37% ja vapaaheitoista huimat 98%.