Kouvojen toiminnanjohtajaksi on valittu 52-vuotias kauppatieteiden maisteri Eero Lehtinen.

Lehtinen tulee Kouvolaan ja Kouvoihin purjehdusmaailmasta, jossa hänen työhistoriansa ja meriittinsä ovat varsin kattavat. Itsekin kolmesti maailman ympäri purjehtinut, vuosikymmenen verran Kapkaupungissa asunut kolmen lapsen isä Lehtinen toimi Lontoon olympialaisten alla niin hopeaa saavuttaneen Tuuli Petäjä-Sirénin kuin pronssia napanneen veljentyttärensä Silja Lehtisen venekunnankin taustalla hoitaen urheilijoiden yritysyhteistyön ja tiedottamisen. Yhteistyö Rion kisoihin jatkavan Petäjä-Sirénin kanssa jatkuu edelleen.

Myös sangen monipuolisen kirjoittajataustan niin toimittajana kuin kirjailijanakin omaava Lehtinen on innoissaan edessä olevasta haasteesta tuoreen Suomen mestarin operatiivisessa ruorissa.

– Toivon ja uskon, että näin kaupungin ja lajin ulkopuolelta tulevana sitä katsoo tätä toimintaa tuorein silmin, mikä saattaa tuoda raikkaitakin uusia ajatusmalleja. Monipuolisten verkostojen luominen ja toimivien käytäntöjen omaksuminen yritysmaailmasta, seuran yhteistyökumppaneilta, ovat asioita, joita seuran toimintaan muun muassa haluan tuoda, sanoo Lehtinen Kouvojen sivuilla, jonka näytöt tiimien rakentamisessa ja johtamisessa ovat vahvat.

Vielä toistaiseksi Helsingissä asuva Lehtinen tutustuu paraikaa uuteen tehtäväänsä muutaman viikon ajan, juhannukseen asti. Elokuussa käytävissä Rion olympialaisissa Lehtinen toimii Yleisradion purjehduksen lajiasiantuntijana palaten Suomeen elokuun lopulla. Virallisesti ja täyspäiväisesti hän aloittaa Kouvojen toiminnanjohtajana syyskuun alussa.