Myöhään keväällä Regatas Corrientesiin siirtynyt Juho Nenonen kuului 15 pisteellä joukkueensa parhaimpiin pelaajiin neljännessä puolivälieräottelussa La Union Formosaa vastaan. Nenosen hyvästä iltapuhteesta huolimatta La Union kuittasi voiton pistein 74-79 (38-41) ja eteni välieriin otteluvoitoin 3-1.

La Formosa piti hienoista johtoa koko toisen puoliajan ja onnistui katkaisemaan Regatas Corrientesin kiriyritykset onnistuneilla kolmen pisteen heitoillaan.

Kotijoukkueen Santiago Scala toi pelin tasoihin, 74-74, kaksi minuuttia ennen loppua, mutta La Formosa piti lopussa pintansa vapaaheittoviivalta.

Regatas Corrientesin aloitusviisikkoon kuulunut Nenonen uurasti puolivälierähuipennuksessa komeat 37 minuuttia ja osui kaaren takaa neljästi yhdeksällä yrittämällä. ”Neposen” kouriin tarttui myös seitsemän puolustuspään levypalloa.

Salon Vilppaasta suoraan Argentiinaan loppukaudeksi edennyt 202-senttinen Tapiolan Hongan kasvatti Nenonen ehti pelata Regatasin paidassa yhdeksän ottelua 27,8 minuutin, 11,0 pisteen, 2,9 levypallon ja 1,2 syötön keskiarvoilla.

Nenosen kahden pisteen heitoista upposi 50%, kolmen pisteen heitoista 45,1% ja vapaaheitoista 58,8%.