Helsinki Seagulls on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen Carl Lindbomin kanssa. Menneellä kaudella Lindbom viimeisteli yhteensä 48 ottelussa keskimäärin 10,8 pistettä, otti 4,2 levypalloa ja antoi 1,0 syöttöä.

Vuonna 2014 Seagullseihin siirtynyt Lindbom aloittaa ensi syksynä jo yhdeksännen pääsarjakautensa, vaikka ikää Lindbomilla on vasta 24 vuotta. Hän kuuluu tällä hetkellä myös Susijengin kokoonpanoon ja on mukana kilpailemassa pelipaikasta vuoden 2017 EM-kisoissa, joiden isäntämaana Suomikin on.

Seagullsin päävalmentaja Mikko Larkas oli Lindbomin jatkosopimukseen tyytyväinen.

– Calle oli yksi ensimmäisistä pelaajista, jonka rekrytoimme Seagullssiin ensimmäistä liigakautta varten. Sen jälkeen yhteistä matkaa on kertynyt kaksi vuotta ja jatkoa seuraa. Olen syntyneeseen jatkosopimukseen erittäin tyytyväinen. Kahden vuoden aikana Calle on mennyt pelin jokaisella osa-alueella eteenpäin ja odotan kehitykselle jatkoa myös ensi kaudella. Lisäksi tämä tarkoittaa sitä, että viime kauden runkopelaajistamme jälleen yksi jatkaa meillä. Pääsemme jatkamaan siitä mihin kauden lopetimme, Larkas toteaa seuran tiedotteessa.

Myös Lindbom itse on iloinen sopimuksen syntymisestä.

– Mahtavaa, kun saan jatkaa tässä hienossa projektissa ja olla mukana viemässä eteenpäin helsinkiläistä koripalloa.

Tulevaa kautta varten Seagullsilla on Lindbomin lisäksi sopimukset myös Antto Nikkarisen ja Timo Heinosen kanssa.