Viime kaudella tasaisen varman kauden Lapuan Kobrissa pelannut Dom Morris jatkaa uraansa samaisessa seurassa.

25-vuotias, 201-senttinen ja 110-kiloinen Morris pystyy pelamaan sekä nelos- että vitospaikkaa. Yliopistourallaan Morris pelasi Boston Universityssä tehoillen 10,8 pistettä ja 6,8 levypalloa ottelua kohden.

– Meille on iso asia, että saimme hänet palaamaan takaisin. Mielestäni hän oli omalla paikallaan yksi viime kauden parhaita pelaajia Korisliigassa. Hän on hyvä sisäpuolustaja ja hyökkäyspäässä erinomainen heittäjä, Kobrat-luotsi Damion Dantzler tuumii lapualaisten sivuilla.

Viime kaudella Morris kuului lapualaisten luotettavimpiin pelaajiin jo siksikin, että hän pelasi jokaisessa runkosarjan ottelussa. Morrisin taso ei juurikaan heittelehtinyt ottelusta toiseen. Keskiarvot 14,7 pistettä ja 7,2 levypalloa kuvaavat melko tarkkaan monipuolisen sisäpelaajan koko kautta: illasta toiseen suunnilleen tietää, mitä Morris joukkueelleen tarjoaa.

Yksi iso tekijä Morrisin jatkosopimuksessa on jatkuvuus.

– Yritän luoda Lapualle perhemäistä henkeä. Morris on siinä mielessäkin hyvä lisä. Hän oli täällä jo viime kaudella, kaupunki on hänelle tuttu ja toisaalta Morris on valmiiksi tuttu yleisölle. Uskon, että Morris nopeuttaa myös uusien pelaajien sopeutumista Lapualle.

Kobrilla on nyt kasassa yhdeksän pelaajasopimusta: Stephen Hurt, Jamal Jones, Tuomas Viertola, Marius Van Andringa, Mario Edwards, Ville Turja, Damon Williams, Jussi Turja ja Dom Morris. Heistä Turjat, Morris ja Viertola pelasivat Lapualla jo viime sesongilla.

Kobrien Korisliiga-taival kaudella 2016-17 alkaa 5. lokakuuta Uudenkaupungin Korihaiden vieraana.