Gerald Lee Jr.:n edustama Le Mans teki hakkelusta Choletista Ranskan cupin neljännesvälierissä ja eteni puolivälierävaiheeseen 84-68 (34-44) -kirivoitollaan. Tshekin liigan toisella kierroksella Alexander Madsen oli jälleen USK Prahan paras korintekijä.

Cholet hallitsi ensimmäistä puoliaikaa Le Mansia vastaan, mutta Will Yegueten (15/14/5 syöttöä/3 riistoa) johtama kotijoukkue vei kolmannen jakson nimiinsä 30-15 ja pyöritteli vieraistaan lopulta voiton 16 pisteen marginaalilla.

Penkiltä peliin tullut Susijengi-sentteri Lee nosteli 14 minuutissa neljä pistettä ja sieppasi yhden levypallon.

Tshekin liigassa virhevaikeuksissa ollut Madsen tyylitteli 19 minuutissa USK Prahan korkeimman pistemäärän, 13, ja sieppasi kylkeen kuusi levypalloa ja yhden blokin. Madsenin kelpo iltapuhteesta huolimatta Stanislav Zuzakin (23/5) johtama Hradec narrasi Prahaa pistein 77-69 (27-32).