Koripallon Mestarien liigan lohkovaihe alkoi tiistaina. Suomalaisten vahvasti edustama SIG Strasbourg aloitti urakkansa tappiolla Liettuassa. Juventus Utena oli vahvempi 91-84 (51-41).

Strasbourg jäi ottelun alussa lähtötelineisiin, kun Juventus vei ensimmäisen neljänneksen nimiinsä 30-15. Toisella Strasbourg aloitti kirinsä ja nousi hetkeksi johtoon päätösneljänneksellä. Liettualaisten kolme peräkkäistä kolmosta viimeisen jakson puolivälissä siivittivät kotijoukkueen 11-0-runiin eikä Strasbourg siitä enää toipunut, vaikka se pääsi kolmen pisteen päähän.

Erik Murphy kärsi ottelussa virhevaikeuksista ja hänen virhetilinsä täyttyi jo 8,5 minuutin aikana. Hän ehti kuitenkin heittää seitsemän pistettä ja ottaa yhden levypallon.

Joensuun Kataja aloittaa urakkansa keskiviikkona, kun se isännöi Maccabi Rand Mediaa.