Korisliigassa pelattiin keskiviikkona kaksi ottelua. Seagulls jatkaa edelleen tappioitta ja Karhu nappasi kauden toisen voittonsa.

Gerald Lee Junior teki paluun Korisliigaan, kun hän pelasi ensimmäisen pelinsä Seagullsin paidassa tällä kaudella. Ottelu oli kauttaaltaan äärimmäisen tasainen, mutta Seagulls puristi 82-75 (36-39)-voiton. Seagulls vei ensimmäisen neljänneksen kahdella pisteellä, mutta KTP iski takaisin toisella ja tauolle mentiin kolmen pisteen kotkalaisjohdossa. Seagulls nousi johtoon jälleen kolmannella neljänneksellä ja johti parhaimmillaan päätösneljänneksellä kahdeksalla pisteellä. KTP nousi hetkellisesti johtoon neljänneksen puolivälissä, mutta Antto Nikkarisen ja Raymond Cowelsin kolmoset sekä Leen vaparit nostivat helsinkiläiset taas seitsemän pisteen johtoon parisen minuuttia ennen loppua. Tuo johto piti loppuun saakka ja näin Seagulls jatkaa puhtaalla pelillä neljän ottelun jälkeen.

Voittajien tehokkain oli Cowels (21/2). Lee debytoi 10 pisteellä ja neljällä levypallolla. KTP:n ykkönen oli Sherman Gay (26/7). Kotkalaisilta pisteille ylsivät lisäksi ainoastaan William Walker (15), Ian Young (14), Monyea Pratt (13) sekä Joni Herrala (7).

Toisessa ottelussa Karhu ja Korihait kävivät niin ikään tiukan ottelun pisteistä ja lopulta Karhu veti pidemmän korren 102-94 (51-43). Karhu hallitsi hienokseltaan ottelun ensimmäistä puoliaikaa, mutta Korihait iski takaisin kolmannella ja päätösneljännekselle mentiin tasatilanteessa. Karhu iski kuitenkin heti päätösneljänneksen alkuun 15-1 eikä Korihait päässyt enää uhittelemaan Karhun voittoa.

Karhulta DeVaughn Washington (22/8), Kammeon Holsey (19) ja peli peliltä parantava Kevin Ware (17) olivat tehokkaimmat. Korihaiden parhaat olivat Emmanuel Holloway (27), Dominique Lee (23/7) ja Marcus Van (19/13).