Viime kauden hopeajoukkue Tampereen Pyrintö otti kauden avausvoittonsa, kun se voitti kotikentällään Korihait 77-75 (36-29).

Pyrintö oli kotikentällään niskan päällä alussa ja vei ottelua, mutta Korihait pysyi hyvin tuntumassa eikä päästänyt kotijoukkuetta karkuun. Tauolle mentiin Pyrinnön seitsemän pisteen johdossa.

Korihait sai kolmannelle neljännekselle hyvän startin ja kuroi ensimmäisen puoliajan eron nopeasti kiinni. Pyrintö sai kuitenkin taas juonesta kiinni ja pääsi niskan päälle.

Korihait tuli kuitenkin taas väkevästi jakson alkuun ja siirtyi ottelussa johtoon 7-0 repäisyllä. Pyrintö nousi taas ja näytti ratkaisevan ottelua nousten loppuminuuteilla kuuden pisteen johtoon, mutta Korihait taisteli tiensä takaisin voittotaisteluun ja nousi tasoihin. Pyrinnön sankari oli kuitenkin Ricky Minard (22/8), joka teki tamperelaisten seitsemän viimeistä pistettä. Korihailla oli vielä mahdollisuudet nousta vähintään tasoihin, mutta Pyrintö pystyi pitämään johtonsa loppuun saakka.

Minardin lisäksi tamperelaisilta onnistuivat J’Nathan Bullock (12/6) sekä Antero Lehto (12). Korihaiden tehomies oli Mikko Jalonen (17/7/5s) ja hänen vanavedessään tulivat Mikael Herbert (13/4), Marcus Van (13/11) sekä Dominique Lee (12/10).

Voitto oli Pyrinnölle sen kauden ensimmäinen ja Korihaille tappio oli kuudes peräkkäinen.