Korihait kävi tiukan kamppailun pisteistä Pyrinnön kanssa maanantaina Pyynikillä. Jännittävien vaiheiden jälkeen Korihait koki kuudennen peräkkäisen tappionsa 75-77-lukemin.

Pelissä tilanteet vaihtelivat, vaikka Pyrintö piti tahtipuikkoa suurimman osan pelistä. Korihait pysyi sitkeästi kimpussa ja viime sekunneilla sillä oli mahdollisuus kääntää peli vielä itselleen, mutta pisteet jäivät saamatta.

– Tiukka peli, joka harmittavasti kääntyi Pyrinnölle. Kyllä meillekin voittoa tarjottiin. Itse sain tehtyä tasoittavan minuutti ennen loppua, kun pallo vapareista pomppasi käteeni, vaikken oikeastaan edes lähtenyt sen perään. Saimme myös lähes vapaan kolmen pisteen heiton neljä sekuntia ennen loppua, joka olisi riittänyt voittoon, mutta se meni ohi ja vielä hyökkäyslevypallon. Meillä peli aaltoili, oli selkeämpiä hyviä jaksoja ja huonoja jaksoja, mutta Pyrintö oli tänään tasaisempi, Korihaiden Mikko Jalonen totesi Pyrinnön sivujen mukaan.

Korihaiden päävalmentaja Jarno Nikula löysi tappiolle muutaman selkeän syyn.

– Harmittaa suuri menetysten määrä. Yhdeksäntoista on aivan liikaa varsinkin, kun vastustaja selviää ottelusta seitsemällä menetyksellä. Samoin Pyrintö sai hyökkäyslevypalloja liikaa.

Meilläkin oli mahdollisuus karata, mutta emme pystyneet sitä käyttämään. Marcus Vann joutui pelaamaan liian paljon, kun Panu Peltokangas joutui loukkaantuneena jäämään pois. Vann väsyi. Peltokankaan puuttuminen oli isompi ongelma kuin Reginald Brattonin, joka jäi Uuteenkaupunkiin henkilökohtaisista syistä, Nikula pohti.