Korisliiga jatkuu Vilppaan osalta keskiviikkona, kun bussin keula kääntyy kohti Etelä-Pohjanmaata ja Kauhajokea.

Liigakohtaamisissa Karhu on niskan päällä voitoin 22-6 ja etenkin omassa kotiluolassaan se on ollut viikingeille äärimmäisen vaikea vastus. Se on pitänyt sarjapisteet kotonaan 13 kertaa peräkkäin. Vilppaan viimeinen vierasvoitto Kauhajoelta on maaliskuulta 2009 (77-83).

Vilpas lähtee kauden kolmannelle vierasmatkalle oudoista lähtökohdista – tappio on ollut Joonas Iisalon ryhmälle tuntematon käsite. Kotona ovat kaatuneet KTP (+28) ja BC Nokia (+9), vieraissa Pyrintö (+1) ja Kobrat (+4). Toinen outous liittyy uuteen amerikkalaispelaajaan, sillä Dantiel Danielsin tilalle hankittu 206-senttinen Maurice Pearson ottaa keskiviikkona ensiaskeleet Korisliigassa. Kokenut Pearson liittyi Vilppaan rosteriin reilu viikko sitten, mutta tuntuma Korisliigaan on vielä nolla.

– Tauko on vietetty ja vihdoin päästään takaisin sorvin ääreen. Uusi iso mies Maurice Pearson on opetellut kuvioita ja samalla ollaan lisätty muutamia asioita pelikirjaan. Keskiviikkona tulee löytää rytmi peliin heti alusta lähtien puolentoista viikon tauon jälkeen. Karhu on tunnetusti kova kotijoukkue ja meidän tulee onnistua kollektiivisesti etenkin puolustuspäässä, linjaa Joonas iisalo tulevaa ottelua Vilppaan tiedotteessa.

Kauhajoen Karhu – Vilpas Vikings Kauhajoen liikuntahallissa keskiviikkona klo 18.30 ja tietysti suorana Fanseatilta.