Korisliigassa pelattiin keskiviikkona kolmen ottelun kierros. Voittoihin ylsivät Seagulls, Karhu sekä BC Nokia.

Vilpas oli aloittanut kautensa pelkillä voitoilla, mutta joutui tällä kertaa tunnustamaan Karhun paremmakseen Kauhajoella 96-82 (49-32). Karhu on voittanut nyt joukkueiden 14 peräkkäistä kohtaamista kotisalissaan. Vilpas pysyi Karhun mukana vielä ensimmäisen neljänneksen, jonka jälkeen Karhu repäisi 31-15-jaksovoiton ja etumatka piti loppusummeriin saakka.

Austin Hollins (21/5/6) oli kotijoukkueen ykkösnimi ja DeVaughn Washington (19/9) säesti mallikkaasti. Vilppaan tehot lepäsivät Okko Järven harteilla (25).

Seagulls oli hätää kärsimässä viime kauden mestarin Kouvojen kanssa, mutta pystyi lopulta pitämään tilinsä puhtaana 85-81 (44-32). Kotijoukkue näytti ratkaisevan pelin jo ensimmäisellä puoliajalla johtaen tauolle mentäessä jo 12 pisteellä. Kouvot kuittasi kuitenkin kolmannen ja neljännen neljänneksen vaihteen 18-4 ja nousi viiden pisteen johtoon reilut pari minuuttia ennen loppua. Seagullsin ykkösnimi oli Raymond Cowels (20), joka upotti yhdeksän pistettä peräkkäin Seagullsille nostaen helsinkiläiset johtoon ja lopulta voittoon. Gerald Lee Junior nosteli 12 pistettä. Kouvojen parhaat olivat Steven Pledger (17/3) sekä Tuomas Hirvonen (16/2/3s).

Seagulls jatkaa sarjan kärjessä puhtaalla pelillä.

BC Nokia otti makoisan voiton kotonaan kukistamalla Kobrat 73-70 (39-37). Ottelu oli hyvin kaksijakoinen, sillä Kobrat oli suurimman osan ensimmäisestä puoliajasta niskan päällä, mutta kotijoukkue pusersi taukojohtoon. Kolmas neljännes mentiin taas pitkälti vieraiden komennossa, mutta viimeisellä BC Nokia jälleen iski, kun se repäisi 12-1-jakson ja nousi rinnalle ja ohi napaten pisteet.

Nokian Papa Dia (26/6) oli iskussa ja Eldar Skamo (13/5/4) esitteli jälleen monipuolisuuttaan. Kobrien ykkönen oli Jamal Jones (20/6) ja Dom Morris (15/7) oli myös vahva.