Suomalaispelaajat eivät päässeet alkuviikon otteluissa maistelemaan voittoja, mutta vahvoja peliesityksiä sen sijaan nähtiin. Juho Nenonen ja Antti Kanervo lukeutuivat joukkueidensa parhaimmistoon.

Henrik Dettmannin, Lassi Tuovin ja Erik Murphyn SIG Strasbourg matkusti Italiaan kohtaamaan Mestarien liigan ottelussa Avellinon ja koki kirvelevän 69-72 (40-29) -tappion. Tasaisen ensimmäisen neljänneksen jälkeen Strasbourg näytti menevän menojaan viemällä toisen neljänneksen 22-11. Avellino iski takaisin kolmannella ja nousi kahden pisteen päähän ennen viimeistä neljännestä. Italialaiset jatkoivat samaa vauhtia ohi ja kasvattivat eron kahdeksaan. Strasbourg pääsi viimeisellä minuutilla pisteen päähän ja sai vielä mahdollisuuden nousta ohi, kun kymmenen sekuntia oli aikaa, mutta Mouhammadou Jaitehin yritys meni ohi. Avellino vei viimeisten sekuntien kissa-hiiri -leikin ja nappasi näin niukan voiton.

Murphy pelasi ottelussa reilut 18 minuuttia ja tilastoi sinä aikana kaksi pistettä. AJ Slaughter oli Strasbourgin tehokkain 22 pisteellä. Levi Randolph johdatti Avellinoa 24 pisteellä.
Ottelutilastot

Petteri Koposen Barcelona jatkoi Euroliigan otteluita Belgradissa, kun se kohtasi Crvena zvezdan. Yli 18 000 katsojan edessä kotijoukkue oli vahvempi 76-65 (40-32). Koponen toipuu edelleen aivotärähdyksestä eikä ollut joukkueen mukana. Ottelun paras pistemies oli Crvena zvezdan Marko Guduric (21/4/5) ja Suomessakin nuorena poikana Korihaissa sekä Kobrissa pelannut Ognjen Kuzmic tilastoi kuusi pistettä. Barcelonan parhaat olivat Brad Oleson (15) ja Victor Claver (12/10).

Ranskassa ja Argentiinassa tappioita

Antti Kanervon vahva panos ei riittänyt, kun Roanne hävisi Ranskan ProB:n cupissa Nantesille vieraissa 75-80 (35-43). Roanne näytti karkaavan kolmannella neljänneksellä, kun se voitti sen 24-8 ja lähti viimeiselle jaksolle kahdeksan pisteen johdossa. Kotijoukkue puristi kuitenkin lopussa voittoon.

Roannen Alexandre Gavrilovic (15) oli joukkueensa paras pistemies, mutta Kanervo oli 14 pisteellä heti perässä. Kanervo oli aloitusviisikossa ja pelasi 23 minuuttia. Matti Nuutinen sen sijaan tilastoi 19 minuutissa viisi pistettä ja viisi levypalloa. ProB:n cupin toiset osaottelut pelataan 1.11.

Argentiinassa suomalaispelaajat Juho Nenonen ja Samuel Haanpää kokivat niin ikään tappiot. Nenosen Olimpico hävisi Atenasille 74-83 (36-47). Nenonen (15/4) oli erinomaisessa vireessä ja heitti 23 minuutissa joukkueensa korkeimman pistemäärän yhdessä Luciano Massarellin (15/4) kanssa.

Haanpään Obras hävisi kotonaan niukasti 85-92 (44-48). Haanpää pelasi 13 minuuttia ja heitti kolme pistettä ja otti neljä levypalloa.