Pyrintö jatkaa tiukkojen vieraspelien parissa keskiviikkona Lapualla.

Kobrilla on Pyrinnön tapaan kertynyt neljä voittoa. Se on hävinnyt kolme viimeistä peliään ja se on monen muun joukkueen tapaan ollut vaikeuksissa vierasotteluissaan (1/5). Kotonaan Kobrat on voittanut kolme peliä, hävinnyt kaksi.

Ensimmäisessä kohtaamisessa Pyynikillä, ihan sarjan alussa, Kobrat voitti pahasti vajaamiehisen Pyrinnön selkein numeroin. Kokonaan kokoonpanosta puuttuneiden Petri Heinosen ja Joonas Cavenin lisäksi Ville Pekkola ja Wally Judge joutuivat joksikin aikaa pelistä sivuun kolhujen takia.

Pyrintö on saanut kokoonpanon normalisoitua ja päinvastoin vahvistunut entisestään. Viime pelissä molemmat joukkueet antoivat vastustajalle aika vapaita heittoja ja siihen asiaan lienee tulossa suurin muutos. Tuskin toista kertaa kumpikaan joukkue voi perustaa peliään vastustajan huonoon heittopeliin.

– Kaksi edellistä ottelua sarjajohtajaa vastaan vei pelaamistamme eteenpäin mukavasti, vaikka pisteitä noista otteluista ei tullutkaan. Lapua pelaa Damon Williamsin johdolla järkevää ja vauhdikasta koripalloa. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa he puolustivat meidät pimentoon ja upottivat kolmen pisteen heittonsa murhaavasti ottelua ratkaistaessa. Meidän tulee olla tällä kerralla se joukkue, joka asettaa intensiteetin jolla ottelua pelataan ja löytää keinot heidän vahvojen 1vs.1 pelaajien eliminoimiseksi. Hyökkäyspäässä odotan meidän olevan kurinalaisia ja kärsivällisiä

laadukkaiden korintekotilanteiden luomisessa, Pyrinnön päävalmentaja Ilkka Palviainen ruotii peliä seuran sivuilla.