Karhu matkasi keskiviikkona Kotkaan, jossa sen oli tavoitteena parannella murheellista vierassaldoa. Karhu oli ennen ottelua pelannut vieraissa kuusi ottelua, mutta voittanut niistä vain yhden. Tilasto ei parantunut, kun se joutui lähtemään kotimatkalle 68-75-tappio niskassaan.

Lähtökohdat eivät olleet Karhulle helpoimmat, sillä Kammeon Holsey oli sivussa flunssan takia. Lisäksi Samuli Vanttaja oli vielä toipilaana ja parilla muullakin pelaajalla oli flunssan oireita.

Joukkueiden ero tuli puolustuspäässä. KTP oli aktiivinen, eikä jättänyt vieraille yhtään ylimääräistä tilaa. Karhu epäonnistui palloskriinipuolustuksessa ja turhan usein KTP:lle avautui täysin vapaita heittopaikkoja. Vaikka KTP:n prosentti jäi kolmosissa alle 35, niin oikeisiin kohtiin onnistuneet kaukoheitot tulivat. Jos oli eroa puolustuksessa, niin sama ero joukkueilla oli hyökkäyspäässä. Karhu tyytyi pomputtelemaan palloa ja hakemaan ratkaisuja ensimmäisen syötön jälkeen.

– Tänään tuskin kovin moni tässä salissa näki hyvää koripalloa. Voisin syyttää flunssakierrettä tai jenkkien vaihtumista, mutta niillä pelataan ketä on. KTP sai Kaukiaisen ja Barnesin kolmosilla 15 pistettä. Tiesimme että molemmat pojat osaavat heittää, mutta eivät he ole KTP:n ykkösoptioita. Tulimme monta kertaa lähelle, mutta meidän pelaajat halusivat olla supersankareita ja ratkaista pelin yksin. KTP puolusti hyvin ja pääsi juoksemaan nopeita, Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen manasi seuran sivuilla.