BC Nokia hävisi kotikentällään Nokian Palloiluhallissa vahvan alkukauden pelanneelle Salon Vilppaalle 83-90 (41-42).

Palloiluhallilla nähtiin erikoisen rikkonainen peli, kun molemmat joukkueet saivat läpi ottelun virhetilinsä ripeästi täyteen ja joukkuevirheiden myötä nähtiin myös runsaasti vapaaheittoja. Kumpikaan joukkue ei saanut missään vaiheessa pelaamistaan todellisesti rullaamaan, mikä sai molemmat päävalmentajat kyseenalaistamaan ottelun estetiikan.

– Eihän se ollut maailman kaunein peli, Ilpo Rantanen ja Joonas Iisalo sanoivat melkein sanasta sanaan.

– Kaveri teki kovia koreja, mutta meidän puolustus ei ollut tänään parhaimmillaan. Saimme joitain actioneita vastustajalta pois, mutta sen seurauksena jouduttiin vaihtamaan ja ajauduimme sitä kautta hankaliin 1-1-tilanteisiin, Rantanen kommentoi nokialaisten sivuilla.

Salo on jo tänä kautena kerännyt mainetta jakamalla pistetaakkaa tasaisesti läpi kokoonpanon. Keskiviikkoilta ei ollut poikkeus, kun kuusi vilpaslaista ylsi kaksinumeroisiin pistelukemiin.

– Vilpas on läpi kauden onnistunut laajalla rintamalla ja se oli tänään ilman muuta yksi ratkaisutekijöistä, Rantanen kiteytti.

Niko Mattila siirsi katseensa jo perjantaiseen paikalliskamppailuun.

– Nyt pitää unohtaa tämä peli, ottaa jokainen jannu itseään niskasta kiinni ja käydä hakemassa perjantaina Pyynikiltä voitto, Mattila kommentoi.