Kouvot (5/8) pelaa perjantaina viimeisen ottelunsa ennen joulutaukoa, kun joukkue istahtaa aamupäivällä bussiin matkatakseen muutaman vuoden tauon jälkeen Uudenkaupungin korispyhättöön Pohitulliin.

Vaikka Korihait (4/10) on tällä hetkellä sarjataulukon hännillä, on joukkue pelannut kotonaan hyvin voittaen kuudesta ottelustaan neljä. Haiden hampaissa on länsirannikon kalavesillä kaatunut muun muassa Joensuun Kataja ja sarjakärki Helsinki Seagulls. Kouvot puolestaan lähtee hakemaan Pohitullista kauden ensimmäistä vierasvoittoaan, mikä olisikin oiva kannustin joukkueen jäädessä tämän ottelun jälkeen lähes kolmen viikon harjoittelu- ja joulutauolle.

Vasta yhden ottelun Kouvojen vahvuudessa pelannut Michael Cuffee (11/9/2) on vakuuttanut valmennusjohdon otteillaan ja näin uusin kouvo jatkaa pelaavassa kokoonpanossa myös perjantaina. Viime ottelusta sivussa ollut Raheem Appleby (12.5/1.8/2.2) puolestaan tekee paluun parketille, kun Korihaita vastaan huilivuorossa on Paris Horne (8.3/4.0/3.4).

– Korihait on ollut erinomainen kotikentällään ja meillä on ollut vieraissa vaikeaa, joten odotettavissa on erittäin vaikea peli meille. Jatkamme teemalla ”kärsivällisesti perusasioita kuntoon” ja yritämme parantaa edellisestä ottelusta. Korihaita vastaan korostuvat avainpelaajien 1-1 -puolustus ja levypallopelaaminen. Mike Cuffee osoitti viime pelissä olevansa pelimies. Yritämme nyt saada rooleja loksahtamaan kohdalleen hänen ympärillään, Kouvojen päävalmentaja Pieti Poikola miettii seuran sivuilla.