Petteri Koposen Barcelona ei mahtanut mitään saksalaiselle Brose Bambergille joukkueiden kohdatessa Euroliigan ottelussa torstaina. Vahvan suomalaisedustuksen omaava Crailsheim Merlins palasi sen sijaan Saksan ProA-sarjassa joulutauolta voiton kera.

Barcelona oli koko ajan pari askelta isäntiään perässä, vaikka se nousi Koposen kolmosella vielä kuuden pisteen päähän 5,5 minuuttia ennen loppua. Kotijoukkue vei ottelun lopun kuitenkin 19-5 ja karkasi selvään 85-65 (40-31)-voittoon.

Koponen pelasi ottelussa 23 minuuttia ja heitti kahdeksan pistettä, otti yhden levypallon ja antoi yhden syötön. Barcelonan saldo on nyt seitsemän voittoa ja yhdeksän tappiota ja se on sarjassa sijalla 11.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim avasi vuotensa selvällä 99-68 (50-37)-voitolla Nürnberg Falconsista. Tuukka Kotti tilastoi 20 minuutissa monipuolisen tilastorivin: kuusi pistettä, kahdeksan levypalloa, kolme syöttöä, yksi torjunta ja yksi riisto. Crailsheim on sarjassa toisena 13 voitolla ja neljällä tappiolla.