Tshekin liiga jatkui joulutauon jälkeen ja Alexander Madsen avasi vuoden heti räväkästi. Sasu Salin kärsii sen sijaan lievästä alaraajavammasta ja joutui jättämään lauantaisen ottelun väliin.

Madsenin USK Praha kaatoi kotikentällään selvästi Prostejovin 96-69 (51-34). Madsen urakoi kentällä 31 minuuttia ja heitti sinä aikana yhdeksän pistettä. Tilastot karttuivat myös viidellä levypallolla, peräti neljällä torjunnalla sekä syötöllä ja riistolla. Voitolla Praha nousi nyt kuudenneksi ja on voittanut 18 ottelustaan kahdeksan.

Kreikan liigassa Roope Ahosen joukkue Kolossos lähti vuodenvaihteen pienelle huilille kolmen ottelun voittoputkessa, mutta vuosi alkoi rhodoslaisten osalta tappiollisesti, kun Kolossos hävisi vieraissa Trikalalle 67-74 (32-38). Ahonen pelasi ottelussa 16 minuuttia ja tilastoi viisi pistettä, yhden levypallon sekä yhden syötön. Kolossos on sarjassa tällä hetkellä viidentenä.

Salin sai viikolla pelatussa Eurocupin ottelussa Lokomotivia vastaan alaraajavamman eikä ollut kokoonpanossa, kun Gran Canaria otti viidennen peräkkäisen voittonsa Espanjan ACB-liigassa kaadettuaan vieraskentällä Bilbaon 82-68 (46-44). Voitolla Gran Canaria varmisti paikkansa myös Espanjan cupissa, Copa del Reyssä.

Turkin liigassa Anton Odabasi oli 1,5 minuutin ajan kentällä, kun hänen edustamansa Trabzonspor voitti vieraskentällä Ankaran 87-75 (36-31). Odabasi jäi ottelussa ilman tilastomerkintöjä.

Saksan ProB-liigassa Anton Mirolybovin valmentama Uni-Riesen Leipzig kärsi 76-86 (35-37)-vierastappion Dragons Rhöndorfille. Leipizig on eteläisessä lohkossa tällä hetkellä sijalla 11.