New Orleansin Anthony Davis oli hurjassa iskussa viime yönä NBA:ssa ja ylsi samalla harvinaiseen temppuun. Dirk Nowitzki sen sijaan nousi onnistuneiden kolmen pisteen heittojen tilastossa pykälän ylöspäin.

Davis tilastoi voitto-ottelussa New Yorkia vastaan 40 pistettä ja 18 levypalloa. Se oli hänen viides peräkkäinen pelinsä, jossa hän tekee vähintään 20 pistettä ja otti vähintään 15 levypalloa. Viimeisen 30 vuoden aikana hän on vasta neljä pelaaja, joka ylsi vastaavaan saavutukseen. Aiemmat pelurit ovat Kevin Love, Charles Barkley ja Hakeem Olajuwon. Anthony loukkaantui ottelun kolmannella neljänneksellä, joka nostaa hänen tilastorivinsä entistä korkeampaan arvoon.

Russell Westbrook jäi levypallon päähän tripla-tuplasta (21/9/14), kun Oklahoma City voitti Chicagon. Karl-Anthony Towns sen sijaan johdati 34 pisteellään Minnesotan voittoon Dallasista. Ottelussa 28 pistettä heittänyt Dallasin Nowitzki upotti pelissä viisi kolmosta ja nousi samalla kaikkien aikojen onnistuneiden kolmen pisteen heittojen tilastossa sijalle 16. Dallasin tehokkain ottelussa oli kuitenkin 30 pistettä heittänyt Harrison Barnes.

NBA:n viime yön tulokset:
New York-New Orleans 96-110
Chicago-Oklahoma City 109-94
Minnesota-Dallas 101-92