Pyrintö saa mieluisia ja mielenkiintoisia vieraita, kun Damon Williams johdattaa Kobrat toisen kerran Pyynikille. Lapualaiset veivät joukkueiden kaksi aiempaa kohtaamista, Pyrintö hakee voittoa siis erityisellä tunteella.

Kobrat on tällä kaudella hankkinut aivan uudenlaisen aseman Korisliigassa, sillä häntäpään vakikalustoon yleensä kuulunut ja divarissakin käynyt Kobrat on noussut liigan yhdeksi pelätyimmistä kokoonpanoista. Yhä useammat laskevat lapualaiset mitalisuosikiksi asti.

Kobrat on voittanut viimeisestä viidestä pelistään neljä. Vieraspelistä lapualaisten saldo on kolme voittoa / kuusi tappiota.

Pyrintö on saamassa ottelun täyden miehityksen, kun sentteri Wally Judgekin on taas rivissä.

– Lapua on erittäin kova nippu tällä hetkellä parketilla. Kookas ja hyvä levypallojoukkue, joka pyrkii saamaan ratkaisunsa läheltä koria ja pelaamaan järjestelmällisesti palloa korin lähelle. Puolustuksellisesti meidän tulee pärjätä korin läheisyydessä ja taistella jokaisesta irtopallosta eläimen lailla. Hyökkäyksessä pelivälineestä huolta pitäminen ja hyvien valintojen kautta laadukkaiden korintekotilanteiden luominen ovat avainasemassa. Edellisen ottelun ensimmäinen puoliaika oli kauden heikoin esitys tähän mennessä kotikentällä ja siitä jäi joukkueelle paljon hampaankoloon. Odotan selvää tasonnostoa niin yksilö- kuin joukkuetasollakin, Pyrinnön päävalmentaja Ilkka Palviainen toteaa seuran sivuilla.