Korisliigassa kolmantena oleva Karhu (12 voittoa/9 tappiota) kohtaa perjantaina vieraissa Salon Vilppaan (15/5).

Sarjakakkonen Vilpas on pelannut erinomaisesti, ja on valmentaja Joonas Iisalon johdolla yllättänyt monet koripalloasiantuntijat. Vilpas sai vielä erinomaisen vahvistuksen, kun Juho Nenonen palasi joukkueen vahvuuteen Etelä-Amerikan vierailultaan. Oman mausteensa perjantain huippukamppailuun tuo vielä Yle TV2, joka lähettää pelin suorana.

Perjantain ottelu on Karhulle jo kolmas peli vajaaseen viikkoon. Viikko on ollut hyvä, sillä viime sunnuntaina karhulauma kävi yllättämässä sarjakärki Seagullsin Kisahallissa (85–92). Keskiviikkona joukkue voitti kotiluolassa KTP: 105–81. Molemmissa peleissä Karhu oli suurinumeroisesti tappiolla, mutta punnersi itsensä voittoon.

– Kolmas peli kuuteen päivään asettaa monenlaisia haasteita ja aina niin ”mukava” Salo-halli tuo vielä oman lisämausteen asiaan. Vilpas on varmasti kaikilla mittareilla yksi kovimmista haasteista, jonka tällä hetkellä voimme kohdata. Joka pelipaikalle löytyy vaihtoehtoja ja ei se Nenosen tulo ainakaan heikennä joukkuetta… Meidän on kaivettava kaikki se positiivinen energia heti alusta alkaen, jolla olemme viimeiset ottelut voittaneet, tai muuten on tiedossa pitkä ja hikinen iltapuhde, Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen toteaa seuran sivuilla.