Kouvolassa pitkän voittoputkensa katkaissut Vilpas kohtaa YLE TV2:n ottelussa hyvään vireeseen päässeen Kauhajoen Karhun ja ottelu alkaa poikkeuksellisesti jo kello 18.05.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kahdesti ja voitot ovat tasan 1-1. Vilppaalla on putkessa kuusi peräkkäistä kotivoittoa ja perjantaina nähdään, miten putken käy. Ottelu on myös viime kauden kapteenin Juho Nenosen ensiesiintyminen kotiyleisön edessä.

Vilpas notkahti totaalisesti keskiviikkona Kouvolassa. Joukkue sai ainakin kunnon herätyksen, että surffailemalla ei tässä liigassa pärjää. Illan kysymysmerkki on Desmond Williamsin kokoinen. Vilppaan ykköstykki (15.5/7.2) väänsi Kouvolassa päätösjaksolla polvensa ja klinkkasi kivuliaasti penkille. Kimmoisan laiturin pelikunto ratkaistaan vasta Salohallilla.

Varmaa sen sijaan on, että Nenonen saa lämpimän vastaanoton Salohallin isolta yleisöltä. Mielenkiintoista nähdä, mitä Vilpas Ultras on keksinyt viime kauden kapteenilleen.

– Kouvolassa olimme puolustuksessa jäljessä käytännössä koko ajan ja hyökkäyspäässä oli omat ongelmansa. Nyt on tärkeintä kääntää katseet Kauhajoki-peliin eikä analysoida mennyttä. Karhu on parantanut otteitaan koko ajan ja Devonne Gilesin mukaantulo tekee heistä entistä isomman joukkueen, pohtii Vilppaan päävalmentaja Joonas Iisalo Vilppaan tiedotteessa.