Lauri Markkasen Arizonan yliopisto venytti voittoputkensa neljääntoista, kun ”Wildcatsin” jyrän alle toisella puoliajalla jäi Washington 66-77 (33-31). Markkanen kuului jälleen Arizonan avainpelaajiin 12 pisteellä ja 6 levypallolla.

Arizonalla oli ensimmäisellä puoliajalla vaikeuksia Washingtonin paikkapuolustuksen murtamisessa. Hiljalleen puoliajan jälkeen Arizona löysi lääkkeet ja karkasi kaksinumeroiseen johtoon, joka kantoi loppusummeriin asti.

Neljän virheen rasittamana Markkanen oli kentällä 27 minuutin ajan heittäen 12 pistettä (2p 2/4, 3p 2/4, 1p 2/2) ja kahmien 6 levypalloa. Washingtonin riveissä pelasi NBA:n ensi kesän varaustilaisuuden ykkösnimeksi veikattu Markelle Fultz, joka kasasi 16 pistettä pelitilanneheittojen ollessa 8/23.

Arizona on voittanut tällä kaudella 20 ottelua ja hävinnyt vain kaksi. Pac-12-konferenssissaan Arizona on ollut voittamaton yhdeksässä pelissä.