Sasu Salinin Gran Canaria pääsi juhlimaan Kanariansaarten herruutta, kun laspalmaslaiset kaatoivat Teneriffan Espanjan liigassa. Saksan ProA-liigassa Tuukka Kotti oli Crailsheim Merlinsin avainhahmoja.

Gran Canaria voitti sarjassa toisena olevan Teneriffan vieraskentällä komeasti 70-60 (40-33). Salinilla oli tilastojen valossa hieman vaisumpi iltapuhde, sillä hän kasasi yhden pisteen, kolme levypalloa ja yhden riiston. Voitollaan Gran Canaria nousi lähemmäs kärkikastia ja on sarjassa seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim Merlins otti Saksan ProA-liigassa 96-87 (51-46)-vierasvoiton Niners Chemnitzistä. Kotti tilastoi monipuolisesti 14 pistettä, seitsemän levypalloa, kaksi korisyöttöä ja yhden torjunnan. Merlins on tukevasti sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Ranskan ProA-liigassa Lassi Tuovin ja Erik Murphyn SIG Strasbourg joutui tunnustamaan Limogesin paremmakseen lukemin 76-83 (42-45). Virhevaikeuksista kärsinyt Murphy heitti kymmenessä minuutissa kahdeksan pistettä ja otti kaksi levypalloa. Strasbourg on sarjassa kahdeksannella sijalla.
Ottelutilastot

Turkin liigassa Anton Odabasi jäi ilman peliaikaa, kun hänen edustamansa Trabzonspor voitti kotikentällään Pinar Karsiyakan 78-74 (33-29). Voitolla Trabzonspor paranteli asemiaan sarjataulukossa ja on nyt voiton päässä pudotuspelipaikasta kymmenentenä.
Ottelutilastot