Petteri Koposen Barcelona otti tärkeän voiton Espanjan liigassa kaataessaan Manresan. Saksan ProB-liigassa Daniel Jansson ja Anton Mirolybov luotsasivat joukkueensa voittoihin.

Barcelona voitti kotonaan Manresan selvin numeroin 92-72 (55-41). Selvässä pelissä Koposta peluutettiin hieman säästeliäämmin ja hän tilastoi reilussa 17 minuutissa neljä pistettä ja neljä syöttöä. Barcelona on sarjassa neljäntenä.

Jamar Wilson oli lievän jalkavamman takia sivussa, kun Estudiantes voitti Real Betisin vieraskentällä 77-73 (43-43). Estudiantes on sarjassa sijalla 11.

Saksan Bundesliigassa Gordon Herbertin ja Shawn Huffin Fraport Skyliners ei kyennyt kaatamaan Brose Bambergiä, vaan sarjakakkonen haki Frankfurtista selvän 76-57 (50-25)-voiton. Huff ahersi kentällä 25 minuuttia ja tilastoi kuusi pistettä ja kaksi levypalloa. Skyliners miehittää sarjataulukon sijaa 11.

Saksan ProB-liigassa Janssonin käskyttämä Weissenhorn Youngstars voitti vieraskentällä Elchingenin 79-66 (34-34). Joukkueet olivat tasapisteissä ennen kierrosta ja voitolla Youngstars nousi jaetulle kärkisijalle.

Mirolybovin Uni-Riesen Leipzig otti komean voiton, kun se kaatoi sarjakärki Karlsruhe Lionsin selvästi 86-66 (47-38). Voitto piti Leipzigin pudotuspelihaaveita vielä elossa. Se on sarjassa 11. kahden voiton päässä pudotuspelipaikalta, kun kolme ottelua on pelaamatta. Seuraavaksi nähdään mielenkiintoinen suomalaiskohtaaminen, kun Mirolybov vie joukkonsa Janssonin kotihalliin vieraaksi.