Vaikka Korihait lähti toiveikkain mielin Helsingin Seagullsia vastaan keskiviikkoiltana, ei ottelu tarjonnut lopulta suuriakaan yllätyksiä. Sarjakärki Seagulls liihotteli vierasjoukkueen loppupuoliskon lähentelyistä huolimatta voittoon lukemin 80-73 (40-32).

Vahvasti pelannut Mikko Jalonen kantoi vastuuta erityisesti päävalmentaja Jarno Nikulan jäätyä loppuviikoksi sairauslomalle.

– Ei Nikulan poissaolo minusta tänään merkittävästi vaikuttanut peliin. Jerry (Lee) on kuitenkin koko ajan ollut mukana ja tietää kuviot, kuten pelaajatkin, ja tästä saatiin jo eilen kuulla, Jalonen totesi Korihaiden sivujen mukaan.

– Pidemmässä juoksussa varmasti päävalmentajan poissaolo alkaisi vaikuttaa enemmän, mutta meidän kaltaisen kokeneen joukkueen yksittäinen peli ei vielä siihen kaadu, Jalonen analysoi.

Kapteeni oli myös suhteellisen tyytyväisen oloinen joukkueensa taistelevaan asenteeseen.

– Aloitettiin vahvasti ja pelattiin hyvää ja vapautunutta joukkuepeliä. Toisen jakson ihan loppu ja kolmas jakso olivat meiltä huonompia ja Seagulls sai siinä revittyä ratkaisevan eron. Ei lopetettu taistelua kuitenkaan ja lähelle päästiin, mutta hiukan ehkä näennäinen loppukiri sitten kuitenkin, Jalonen pohdiskeli.