BC Nokia palaa kotiyleisönsä eteen Nokian Palloiluhalliin yli 20 päivän tauon jälkeen, kun Näätien vieraaksi saapuu Korisliigan jaetulla kärkipaikalla oleva Salon Vilpas keskiviikkona 22.2. kello 18:30.

Näädille paluu kotiyleisön eteen on varmasti mieluisa, kun nokialaiset ovat pelanneet liki kolmeen viikkoon vain yhden ottelun. Pitkän harjoittelutauon on pysäyttänyt vain viime viikolla pelattu Kataja Basket -ottelu, josta Näädät joutui palaamaan kuono maassa 70-86-vierastappio allaan. Sitä ennen BC Nokia voitti kolme ottelua putkeen, joista keskimmäinen tuli kotikentällä jännittävien loppuhetkien jälkeen Kouvoja vastaan ja kolmas Pyynikillä Pirkanmaan paikallisvastustaja Tampereen Pyrinnöstä.

– Vastassa hyvässä vireessä oleva sarjakakkonen, joka on onnistunut säännöllisesti myös vieraskentällä, joten tarvitaan ehjä 40 minuuttinen, mikäli voitosta halutaan tapella. Oma keskittyminen on ollut hyökkäyspään toteutuksen parantamisessa ja erityisesti pallonliikkeen lisäämisessä. Treeneissä meininki onkin näyttänyt hyvältä, eli nyt vain pyritään siirtämään se myös otteluihin. Varmasti tiukka ja fyysinen kamppailu luvassa, BC Nokian päävalmentaja Ville Tuominen kommentoi seuran sivuilla.