Jo 15 ottelua Korisliigassa peräkkäin hävinnyt Korihait lähtee hyvin valmistautuneena vahvassa voittovireessä olevaa Karhua vastaan.

Karhu on voittanut kuusi edellisotteluaan ja Korihaiden päävalmentaja Jarno Nikula pitääkin kauhajokisia tällä hetkellä sarjan parhaana joukkueena.

– Mielestäni Kauhajoki pelaa tällä hetkellä parasta korista koko Korisliigassa, Nikula toteaa seuran sivuilla.

Korkeasaaressa ovat karhut jo heränneet talviunilta ja samoin näyttää käyneen Pohjanmaalla. Korisotsot tepastelevat lakeuksilla kuuden kamppailun voittoputkessa. Tähän mahtuu myös yksi kappale haiparven fileointia. Sarjataulukossa Karhu löytyy kolmannelta sijalta.

– Kauhajoki hyökkää monipuolisesti ja toteuttaa omaa systeemiään todella hyvin. Lisäksi Bojan on kovassa iskussa, Nikula luetteli.

Bosnialaistaituri Bojan Sarcevic saa edelleen erityishuomion Pohitullissa, vaikka on pelannut muualla jo useita vuosia. Huomio kotiyleisöltä on aina positiivista. Sarcevicin ammattilaisura alkoi Uudestakaupungista ja nuorukaisesta ehti jo tulla oma poika ukilaisten silmissä

Korihaiden viime viikko sujui apuluotsi Gerald Lee sr:n komennuksessa. Raskas kausi on koetellut myös valmentaja Nikulaa ja mies määrättiin hetkeksi pakkohuiliin. Paluu puikkoihin tapahtui maanantaina.

– Ihan hyvää teki pieni tauko, vaikka pelejä tuli kotona katseltua tässäkin välissä. Nyt tuntuu, että asioita näkee taas selkeämmin. Yritetään tehdä jotain asioita hieman toisella tavalla keskiviikkona ja hyvä taisteluilme on se tärkein juttu, Nikula tiivisti.