Karhun kapteeni Bojan Sarcevic on allekirjoittanut Karhun kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen.

Nyt neljättä kautta Karhussa pelaava takamies valittiin Korisliigan tammikuun pelaajaksi. Bojan on pelannut yhteensä 490 Korisliigaottelua, joissa on syntynyt tilastoiksi 10 pistettä/3,3 levypalloa ja 3,5 syöttöä. Runkosarjan otteluita Bojanilla on tilillä yhteensä 434 kappaletta.

– Olen iloinen, että jatkosopimus syntyi. Olen viihtynyt täällä hyvin ja pelini on kehittynyt. Karhulla on hyvät mahdollisuudet aina mestaruuteen asti ja sitä tavoitellaan, Sarcevic toteaa Karhun sivuilla.

Karhun ensi kauden valmentaja Jussi Laakso on jatkosopimukseen tyytyväinen.

– Olen todella iloinen, että Bojan haluaa jatkaa Kauhajoella ainakin seuraavat kaksi kautta. Hänen roolinsa joukkueen nykyisenä kapteenina ja playmakerina on luonnollisesti erittäin tärkeä joukkueen toimimisen kannalta. Hän tuo mukanaan edelleen johtajuutta, kokemusta ja myös ison annoksen jatkuvuutta Karhubasketin koripallotoimintaan. Uskon, että tämä on mieluisa uutinen kaikille kauhajokisille, Laakso juttelee.

– Luottamuksen saavuttaminen pelaajan ja valmentajan välillä on tärkein asia, johon voidaan turvata niin ylä- kuin alamäissä. Olen otettu siitä, että Samin jatkaessa uusiin haasteisiin tämän kauden jälkeen, olen pystynyt synnyttämään luottamussuhteen Bojanin kanssa, josta tämä tehty sopimus osaltaan kertoo.

– Kausi 2016-2017 on vielä pahasti kesken ja siihen keskitytään luonnollisesti täydellä panoksella. Silti joukkueen rakennus kulkee ohessa, jotta saisimme nauttia kilpailukykyisestä liigajoukkueesta myös tulevina vuosina. Muutama muukin tarjous on jo tehty ja niihin odotamme myös vastauksia mahdollisimman nopealla aikataululla, Laakso avaa tulevan joukkueen rakentamisen tilannetta.