Golden State ei antanut tappioputkensa venyä kolmeen, kun se haki viime yönä voiton New Yorkista. New Orleans sen sijaan otti ensimmäisen voittonsa DeMarcus Cousinsin siirtymisen jälkeen.

Stephen Curry (31) ja Klay Thompson (29) heittivät New Yorkin kumoon. Isaiah Thomasin 35 pistettä eivät riittäneet Bostonille, kun Phoenix juhli jännitysnäytelmän voittoa Tyler Ulisin upottaessa kolmen pisteen heiton sisään summerin soidessa. Bostonilla oli sisäänheitto vain neljä sekuntia aiemmin, mutta Phoenix sai riistettyä pallon. Viime sekunnin ratkaisu nähtiin myös Atlantassa, kun Glenn Robinson pussitti kolmosen sisään viimeisellä sekunnilla nostaen Indianan voittoon. Robinsonin ohella vierailijoiden sankareihin lukeutui 34 pistettä heittänyt Paul George. Summerin soidessa ratkesi myös Sacramenton ja Utahin ottelu, kun Rudy Gobert tippasi jatkoajalla Utahin voittoon. Tilanne oli niin tiukka, että se piti tarkistaa videolta.

Anthony Davis (31/9) ja DeMarcus Cousins (26/15) olivat liikaa Lakersille ja Bradley Bealin tehoilta (32) nosti Washingtonin voittoon Orlandosta. Russell Westbrook jäi toisella ja neljännellä jaksolla pisteittä, mutta siitä huolimatta hän tilastoi 29 pistettä Dallasia vastaan. Se ei kuitenkaan riittänyt voittoon saakka.

Katso viime yön komeimmat donkit ja viime hetken korit yläpuolen videosta.

NBA:n viime yön tulokset:
Atlanta-Indiana 96-97
New York-Golden State 105-112
Phoenix-Boston 109-106
Washington-Orlando 115-114
Sacramento-Utah 109-110
Dallas-Oklahoma City 104-89
Lakers-New Orleans 97-105