Yhdysvaltojen yliopistokoripallon NCAA-lopputurnauksen ulkopuolisissa kutsuturnauksissa Joonas Tahvanaisen Utah Valley selätti CBI:ssä Georgia Southernin 74-49 (36-25) ja eteni täten kutsuturnauksen puolivälieriin. Puolivälierissä Utah Valley kohtaa Ricen, joka katkaisi Remu Raitasen ja San Franciscon kauden. Myös Samuli Niemisen ja Stephen F. Austinin kausi päättyi tappioon.

Utah Valley teki koko pelin laadukasta puolustustyöskentelyä pitäen Georgia Southernin heittoprosentit alhaisena ja vieden levypallotaistelun 50-31. Tahvanainen käytti viisi ansaitsemaansa peliminuuttia tehokkaasti heittäen 4 pistettä ja repien 2 levypalloa.
Ottelutilastot

Remu Raitasen San Francisco hävisi Ricen yliopistolle CBI-kutsuturnauksessa 76-85 (35-35). Raitanen pelasi neljästä virheestä huolimatta 23 minuuttia pussittaen 4 pistettä, hakien 5 hyökkäyslevypalloa, jakaen yhden syötön ja riistäen kerran.

Raitanen tehtaili San Franciscolle tulokaskautenaan keskimäärin 4,7 pistettä ja 3,6 levypalloa reilussa 19 peliminuutissa.

Samuli Niemisen ja Stephen F. Austinin kausi päättyi CIT-kutsuturnauksessa 50-73 (30-37) -tappioon Idahoa vastaan. Nieminen kirjautti 2 pistettä, 2 levypalloa ja yhden syötön 13 minuutissa. Nieminen heitti yliopistolleen tulokaskaudellaan 3,9 pistettä ja haki 1,9 levypalloa ottelua kohden.